Heb je je altijd al een astronaut willen voelen? Laat je dan lanceren op onze blob. Een grote zak met lucht zal dienst doen als jouw ruimteraket. Dus trek je vestje aan, zet je helm op want deze airtime is gratis. The sky is the limit!

 

De winch-boys schieten je vanaf het strand over het water. Onder het motto: ‘Alles wat drijft, winched ook!’ nodigen wij je uit om je meest unieke, gekke drijfmateriaal mee te nemen en jezelf over de kicker te laten vliegen door de WinchingDutchmen.

Wil je even tot rust komen, dan zijn de sup-planken de beste optie om even ontspannen weg te dobberen. Lekker tijdverdrijven op je eigen drijvende vlot of aansluiten bij de relaxte yoga-clinic, beide opties zijn volledig for free. Dus vind je balans en wees het water de baas!

Genoeg gehad van het feestgedruis? Altijd al een romantisch ritje met je vriend en/of vriendin op het water willen maken? Dan lijkt ons nu het perfecte moment om je meisje verkering te vragen of even een goed gesprek met je beste maat te voeren. En onthoud: wat er gebeurd op het water, blijft op het water. Keep it real, gratis en voor niks!

Wake & Bake of de Berendonck, zijn niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen, diefstal of verlies van materiaal en/of persoonlijke bezittingen. Alle activiteiten op eigen risico.

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!