Als er een kroon bestond voor ‘de discokoning van Nijmegen’, dan zou Davy Brandts naar onze mening hem met gepaste trots mogen dragen. Waar hij perfect het publiek aanvoelt met zijn brede glimlach, kan hij euforie veroorzaken in de diepste wateren. Laat je mee glijden op de golven van zijn muziek en sluit de avond af met een glimlach.

Facebook

Met zijn shows bij Chocolade en Woo Hah, waar hij menig bil laat trillen, en diskodip, waar hij zijn ware disco kant liet zien, weten we dat hij van alle markten thuis is. Met zijn voorliefde voor hip-hop weet hij de boel ten alle tijden goed op te zwepen. Stilstaan is dan ook geen optie, anders draagt de bass je wel naar de dansvloer.

Facebook

Geen tijd om op wereldreis te gaan, maar toch altijd al de hele wereld willen zien. Dan kan je het best je tijd nemen om eens goed naar Baobab te luisteren. Met tal van platen die rijken van het regenwoud uit Brazilië tot aan de Sahara van Marokko laten zij je wanen in de wereldreis waar je altijd al naar hebt verlangd.

Facebook

Jelle van Wezel (R2) en Sanja Bunic (B2) zijn in razend tempo bijzonder gehecht geraakt aan de wisselwerking van hun grenzeloze discografieën. Al geruime tijd breidden ze als bezetenen het bruikbare reservoir voor elkaar uit middels eindeloze marathons in het muzikale landschap.

Facebook

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!